GHIDUL OSPATARULUI PDF

Phone, Suggest a phone number de ospatar sau de ghid in turism. College & University. Posts about de ospatar sau de ghid in turism. There are no stories. Ospatar, fii amabil, spune clientul, am comandat o friptura cu os! – Da, domnule, v -am adus-o. Care este problema? – Vrei sa vezi daca nu cumva carnea. Barman Ospatar. Ghid de turism TravelMaker · GfK Romania – Institut de cercetare de piata S.R.L. · Operator sondaje de opinie – teren GfK Romania – Institut.

Author: Malazshura Voodoogal
Country: Japan
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 19 January 2016
Pages: 407
PDF File Size: 9.24 Mb
ePub File Size: 2.48 Mb
ISBN: 347-4-42678-710-7
Downloads: 68752
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vor

GHIDUL OSPATARULUI – Free Download PDF

Ideal candidate PLease apply on our company website! PLease apply on our company website!

Ospatarul inca de la venirea in unitate trebuie sa verifice fisele de eveniment din ziua respective, acestea fiind in prealabil redactate de catre directorul de unitate sau ghidull departamenul de vanzari dupa caz. Cu cat ospatarul este mai deschis si mai maleabil, cu atat clienul este mai multumit. Pe toate mesele trebuie sa fie cos de gunoi si un dispencer cu zahar.

The process includes application forms and interviews as well as collection and cross-checking of names in a highly sophisticated inter-agency database.

Doriti sa pastrati coverele sau serviti masa mai tarziu. In functie de tipul de aranjament se stabileste spatiul salii in asa fel incat sa fie cat mai favorabil clientiilor. La fel trebuie tinut cont fiacare ce a comandat.

Dupa servirea bauturilor se ia comanda de mancare, explicandui clientului cat mai pe larg despre preparatele care doreste sa le serveasca. Ospatarul raspunde la telefon prezentandu-se si salutand respectuos: Inainte de terminarea Vhidul Dejun, se intreaba clientii ramasi in sala daca mai doresc sa serveasca ceva, dupa care se incepe strangerea bufetului. Clientul o data plecat, ospatarul trebuie sa refaca set up-ul mesei, acesta constand in curatarea igienizarea mesei si locului unde a stat clientul, dupa care se adauga traversa sau fata da mesa curata, se pun tacamuri curate, se matura daca este cazul, si osppatarului asteapta urmatorii oaspeti.

Please copy and paste this embed script to where you want to embed Embed Ospatarulii. Dupa ce a plecat toata lumea, se incepe refacerea restaurantului pentru A LA CARTE, se igienizeaza sala, scaunele si mesele din salon, dupa care se pun tacamurilepaharele si farfuriile suport.

  CATERPILLAR M315D PDF

de ospatar sau de ghid in turism

Therefore, to be able to join one of our Ocean Liners and Yacht, you are required to complete the below trainings: If you meet the following criteria, Apply today!

Plecarea personalului se face abea dupa ce impreuna cu personalul de la A LA CARTE, se verifica restaurantul si oficiile, in cazul in care mai este ceva de remediat sa se remedieze pina in momentul redeschiderii restaurantului. Select the CV that you want to apply.

Pentru servirea mesei, rolul osapatarului este de a se informa inainte despre meniu, in cazul in care cineva intreaba sa stie ce sa i se raspunda, dupa care se trece la servirea clientilor. Dupa ce s-a studiat fisa de eveniment, se trece la setarea salii, tot timpul mesele si scaunele trebuiesc asezate dupa o linie geometrica, la fel si aranjamentele si tacamurile pe mese daca este cazul.

In most ports, you will arrive one day prior to joining and overnight at a hotel. The meal hours are posted on board. Cel mai important este ca titudinea pe tot parcursul servirii trebuie sa fie pozitiva, sa zambeasca si sa rapunda clientilor la orice nedumerire legata de mancare.

We are a non-profit group that run this website to share documents.

Este totul in regula? You will receive meal allowance when travelling international. Imediat dupa ce s-a luat comanda de bauturi se fac recomandarile pentru mancare.

Barman Ospatar

Transportul farfuriilor trebuie facut la fel ca si in cazul servirii A LA CARTE, pe partea stanga, nu mai mult de doua farfurii si pe mana dreapta cea de a treia si se servirea se face pe partea drepata.

A visa application may take several weeks. Dupa cateva minute dupa ce clientul a inceput sa serveasca, se merge la masa si se intreba daca totul este in regula, daca mancarea este preparata dupa placul acestuia, in cazul in care totul este in regula, I se ureza in continuare pofta buna si se asteapta pina cand acesta savureaza ceea ce a comandat.

In cazul in care clientul nu este hotarat, se recomanda si se axplicain ordinea de servire cate doua preparate din lista.

Barman Ospatar, sc gill impex srl – Apply on eJobs!

La sfarsit clientul trbuie intrebat cum doreste sa achite nota de plata, relatand procedurile de incasare a banilor chas, carte credit, cont camera,protocol. Dupa ce vona de ceai, cafea este gata, se trece la partea de bauturi si mancare si se aranjeaza bauturile tot timpul cu eticheta in spre client, pentru a vedea ce doreste sa serveasca, se pun farfuriile, clesti, servetele si condimente.

  FUEGO SECRETO JOHANNA LINDSEY PDF

Dupa ce totul este pregatit ospatarul trebuie sa mai verifice o data toate saloanele si fisele de ospataruluj pentru a nu omite vreun detaliu care sa ingreunze desfasurarea actitivitatiilor oaspetilor. Operatiunea de intampinare este prima cheie pentru a ne castiga un posibil client. In cazul in care lasa este preegatita pentru un eveniment de tip conferinta, atunci se folosec mai multe tipuri de aranjamente. If you have doubts about the ghiduo of some data or if the employers have additional requests sending personal documents, money, etc.

In cazul in care cineva dosreste un preparat personalizat, se intreaba exact ce siar dori dupa care se inainteaza comanda spre bucatarie. Meseria de ospatar este, as putea spuneo meserie intr-o continua dezvoltare. Cruise line company has a port agent in each sign on port who will assist you if needed. O data cu recomandarea ospataeului mancare trebuie recomandat si vinul asociat fiecarui preparat. Ospataruli, ca si in departamentele specificate mai sus trebuie sa fie standard, cu uniforma, cu igiena corporala ingrijita.

Do you have previous experience on a luxury ship or hotel? Timpul de servire al bautulrilor trebuie sa fie cat mai scurt. It will be forwarded all necessary documents together with complete instructions.

Atitudinea ospatarlui in salonul de Mic Dejun trebuie sa fie intotdeauna pozitiva. Cand preparatele sunt pregatite pentru servire, se verifica inainte de a fi duse la masa. Servirea trebuie sa fie la fel calitativa indiferent de osaptarului, imbracaminte sau pozitie sociala. Size px x x x x Flight tickets to and from ospatarulyi vessel will be ospataru,ui for you.

Tot timpul se tine cont de ordinea de servire: La sfarsitul programului se verifica programul de lucru pentru zilele urmatoare. Telefonul trebuie sa sune de maxim trei ori. O data cu deschiderea salonului trebuie avut grija ca toate listele meniu sa fie curate puse in locul special destinat acestora, cat mai la indemana personalului, pentru a nu face oaspetele sa astepte prea mult.