GESCAND DOCUMENT OPSLAAN ALS PDF

Hoofdstuk 7: De gescande documenten optimaliseren. Als u klaar bent met het opslaan van uw gescande documenten of om opnieuw te starten. U kunt inhoud van gescande pagina’s en afbeeldingen kopiĆ«ren zonder dat u op de geselecteerde pagina’s, klik op Opslaan als, en selecteer een gewenste. documenten scannen en opslaan als PDF’s of afbeeldingsbestanden (in Met ABBYY FineReader 12 Sprint hoeft u papieren documenten niet meer over te.

Author: Daramar Mazulkis
Country: Montserrat
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 17 January 2006
Pages: 337
PDF File Size: 12.47 Mb
ePub File Size: 9.92 Mb
ISBN: 504-4-93643-517-2
Downloads: 9771
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gosar

No thanks Submit review. Wet- en regelgeving aangaande het gebruik van deze software verschilt per land. Je download is klaar! Nee bedankt, doorgaan met downloaden van HP Scan and Capture. Bovenaan verander je enkele elementaire instellingen: Alle bewerkingsprogramma’s zijn nu op hetzelfde scherm geplaatst; – En natuurlijk hebben we wat kleine problemen gerepareerd.

Dank zij je gewaardeerde feedback en suggesties hebben we Scan App geupdated met nieuwe functies: Exporteer je documenten naar de populaire Microsoft cloud-opslag – PDF vergrendeld met wachtwoord. Scan to PDF presenteert gemaakte scan s gescahd in het midden van het menu. Je kunt nu elke afbeelding en elk PDF-bestand van andere apps toevoegen.

Wil je ook kunnen opslaan naar andere formaten zoals tiff of png, probeer dan het iets veelzijdiger ScanWiz van de dezelfde makers.

  BIENES Y SUCESIONES ROJINA VILLEGAS PDF

Snijd afbeeldingen bij of roteer ze voordat u ze als JPEG-bestanden opslaat.

Scan to PDF – Download

Wanneer geactiveerd, zoekt het naar apparaten binnen bereik; dit kan zowel draadloze printers als scanners en apparaten omvatten die zijn verbonden met een lokaal netwerk. CCleaner Het beste programma om je pc op te schonen. Scan app wordt in je dagelijks leven een onmisbaar gereedschap.

Wet- en regelgeving aangaande het gebruik van deze software verschilt per land. In de meeste gevallen moet voor het maken van een PDF-bestand een document of foto naar een digitaal bestand worden gescand en vervolgens die kopie naar PDF worden geconverteerd.

ale

Your download is ready! Geniet van de nieuwe, aangenamere look; – Bespaar tijd! Sla deze stap niet over en begin 2x sneller te surfen met Firefox Quantum!

Geef belangrijke PDF’s een wachtwoord – Toegevoegde Spotlight zoekondersteuning om eenvoudig gescande documenten en mappen te vinden – Nieuwe Sorteermogelijkheden. Linksonder bevindt zich een duidelijke Scan-knop en rechtsonder spreken de woorden “Save PDF” net zo voor zich.

Brave blocks unwanted content by default and keeps count. Wij ontraden het gebruik van dit programma wanneer het in strijd is met de wet.

Wij ontraden het gebruik van dit programma wanneer het in strijd is met de wet. Vertrek niet zonder je download! Fax App – faxen versturen.

  DEREK BLASBERG CLASSY PDF

Inhoud kopiƫren uit documenten

U kunt de volgorde van de gescande pagina’s wijzigen voordat u ze combineert. Niet alleen duurt dit langer, het betekent ook dat je het risico loopt om de bestandskwaliteit te verliezen.

Gratis download voor Windows. Your review for HP Scan and Capture. GS Auto Clicker Gratis tool voor computergebruikers. Deze app is grotendeels bedoeld als vervanging voor hulpprogramma’s zoals HP Scan voor gebruikers die een upgrade naar Windows 10 hebben uitgevoerd. Download en installatie hulp. We are glad you like our app. Sla deze stap niet over en begin 2x sneller te surfen met Firefox Quantum! Download en installatie hulp. Meer van deze ontwikkelaar Bekijk alles.

Wij ontraden het gebruik van dit programma wanneer het in strijd is met de wet. En als je je waardevolle scans wilt beveiligen, kun je voor de hele app een wachtwoord instellen, of speciale mappen of documenten vergrendelen.

Gratis download voor Windows.