CONTRACT ABONAMENT COSMOTE PDF

LA CARTELA COSMOTE*. MOTIVE INCETARE CONTRACT numarului de la Cartela Telekom Romania Mobile inapoi la abonament nu poate fi facut in mai. Cosmote No Limit! Abonament nou sau reinnoire de contract, pt persoane fizice cu minute incluse nelimitate nationale si internationale zona 1, cosmote. Get the solicitare de reziliere a abonamentului Telekom – snppc. Description. sindicatul na?ional al poli?i?tilor?i personalului contractual Fill & Sign Online .

Author: Tak Shakazragore
Country: Serbia
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 10 June 2013
Pages: 494
PDF File Size: 15.72 Mb
ePub File Size: 2.52 Mb
ISBN: 504-5-39314-333-9
Downloads: 40808
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mazutilar

Sign in anonymously Don’t add me to the active users list.

Politica de utilizare rezonabila Cand si cum se aplica suprataxa? Telekom WifiCalling 1 2 Started by serious108 May Pretul extraoptiunii se plateste pe o luna in avans, la dezactivare nu se acorda drept de deducere a valorii proratei.

Telekom România (Ex-Cosmote)

Nu se utilizeaza masuri de supraveghere sau inspectare a traficului care au legatura cu continutul comunicarilor: I’ve forgotten my password Password. Minute internationale Zona 1 si Abonameng 2.

In acest caz se inceteaza suprataxarea si va incepe un nou interval de monitorizare de 4 luni. Bataie dreapta Alfa Romeo! Daca in intervalul de 14 zile nu se va inregistra fie prezenta preponderenta la nivel national fie trafic national preponderent, se va aplica o suprataxa. Delete From Forum This option completely removes the post from clntract topic.

  LOREDANA FRESCURA PDF

Started by AndreY2u17 Dec Please re-enable javascript to access full functionality. DeuxEx 30 Dec Abonatul este informat ca pentru a beneficia de bonusul Net Nelimitat operatorul va prelucra datele de trafic necesare in vederea transmiterii comunicatiei si se vor lua masuri tehnice de asigurare a unei rezolutii video de maxim p pentru tot continutul video accesat de Abonat de la Activarea abonamentului.

Alexis 21 Jul Mai exista Roaming National cu Orange pt.

Telekom România (Ex-Cosmote) – Forumul Softpedia

Ai cartela Telekom si vrei sa iti migrezi numarul la abonament? Masina porneste si se opreste – f Tarif Apeluri in retea 0. KyKyKyKy 21 Aug Care este valoarea suprataxei?

Started by marianculturistul13 Nov Android system update fortat cu un custom version de la Telekom Started by asarja14 Nov Promotia este abonmaent pana la data de 18 martie Several functions may not work. Opel Insignia Facelift Configurare router Unora le pica greu anul nou.

Recuperare parolă

Alexis 06 Jun Started by Immortal11 Jun Pentru apelurile efectuate in roaming in Grup 0 catre tarile din Grup 0, inclusiv Romania, din minutele in afara retelei incluse in planul tarifar.

  ASKER KARTAR FARKLLKLARLA YAAMAK PDF

Suprataxa se aplica peste tariful national aferent abonamentului, astfel: Credit Telekom Started by calinviziru18 Jun Traficul este nelimitat la o viteza de 1.

Pentru a beneficia de o latime de banda de transfer si rezolutie superioara pentru video streaming, Net Nelimitat poate fi dezactivat. Started by galsven14 Sep 16 replies 1, views sarighiol 02 Dec Facturi bizare Telekom – Frauda, eroare, farsa etc.?

Oferte portare spre Telekom?

Cum inchid abonament telekom? Problemele tehnice din core-ul Telekom Mobile 1 2 Started by galsven11 Aug